Menu

MOTIONSFODBOLD FOR MÆND

Mange mænd elsker spillet på grønsværen, men vil gerne undgå at være stramt bundet af et turneringsprogram i løbet af sæsonen.

Motionsfodbold for mænd er et tilbud til voksne mænd, der gerne vil spille fodbold for at holde sig i form og nyde de mange gode sider af fodboldsporten. Det handler om, at få legen med bolden og glæden tilbage i centrum. 

Mange mænd har haft en masse gode oplevelser med fodbolden. Tænk tilbage på glæden ved at komme på græs i foråret, eller når det lykkedes dig at tage bolden fra ham den hurtige - eller måske score dit første hovedstødsmål.

Samtidig ved vi, at seniorfodbold ofte er forbundet med kampe hver weekend, hvilket får mange mænd i den ”gode” alder til at stoppe med at spille og i stedet vælge den mere uforpligtende løbetur eller det fleksible fitnesscenter.

Motionsfodbold er for mænd, der gerne vil spille fodbold på uforpligtende vilkår og med udgangspunkt i det simple spil til to mål. Konceptet indeholder også et 12 ugers træningsforløb, der kombinerer styrketræning og fodboldøvelser. Styrketræningen sikrer opvarmningen, mindsker risikoen for skader og øger spillernes styrke gennem effektive og varierende øvelser. Fodbolddelen giver inspiration til sjove øvelser og spil, der gør det let at organisere en træning, der består af andet end kamp på to mål.

Så pak tasken, og kom ud på græsset!

Fodbold og sundhed

Det er sundt at bevæge sig, og fodboldtræning er rigtig sundt!

Professor Peter Krustrup fra Syddansk Universitet har de seneste år stået i spidsen for talrige videnskabelige undersøgelser, der beviser den positive sammenhæng mellem fodbold og sundhed.

Holdets stab

Træner
profil
Henrik Frydensbjerg
Sportschef
profil
Claus Ambjørnsen
Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.
Luk