Menu

FBI ÆRESMEDLEMMER

FBI har en række medlemmer der repræsenterer klubben på bedste vis og gennem mange år har bidraget med et stort stykke frivilligt i klubben. Derfor er nedenstående udnævnt til æresmedlemmer.

 

 undefined  
Jette Lauridsen  

Jette er udnævnt æresmedlem i februar 2013. Hun er medlem af klubben i mere end 20 år og en utrættelig ressource. Formand for Stadions Cafeteria - bestyrelsesmedlem i FBI - holdleder og altid smilende i cafeteriet.

 

   
 undefined  
 Frede  Mortensen  
Stærkt engageret i seniorfodbolden gennem en lang årrække. Var i 70'erne dels træner og holdleder og senere i 80'erne bidrog han til at holdenes præstationer blev mangfoldiggjort i medierne.  
   
 undefined  
Hans  Bro  

Regnskabsmanden, der gennem 15 år var klubbens kasserer, og desuden stod for hele regnskabet med Stadions drift under den daværende selvforvaltningsaftale.

 

   
 undefined  
Jørgen  Hansen  

Stærkt engageret og afholdt hovedformand i perioden 1982 – 2000. Var ligeledes formand for cafeteriet. Overværer fortsat 1. holdets kampe og skriver i ugenyt. Er ekstremt tillidsvækkende og med sin venlighed var han uundværlig som formand og holdt benene på jorden i den stærke periode i 80'erne, hvor 1. holdet rykkede fra serie 3 til DS.

 

   
 undefined  

Kjeld  Mortensen

 

Mr. FBI himself - har siden barndomsårene været tilknyttet boldklubben. Har været træner for utallige børne & ungdomshold. Materiale ansvarlig og sørger for at boldklubbens værdier bliver levet ud og ført videre til næste generation.  
   
 undefined  
Kjeld Sørensen  

Initiativtager og ophavsmand til kræmmermarkedet. Ide'en fra Kjeld var at skabe muligheder for at gøre betingelserne for ungdomsarbejdet i FBI bedre. Derfor går overskuet fortsat til børn og unge i FBI.

 

   
 undefined  
Laurids Lauridsen  

Laurits har gennem en menneskealder stået for driften af Fredensborg cafeteria til glæde for både børn og voksne. Møder forsat om morgenen kl. 7 og åbner for klubben. Er fast kok for teamet og andre der måtte ønske det om torsdagen efter træning.

 

   
 undefined  
Ole Sørensen  
Formand for fanklubben siden starten i 1990. Har været og er en utrættelig ildsjæl i fanklubarbejdet. Ole har sammen med Kjeld Sørensen også været ophavsmand til det årlige kræmmermarked på grusbanen.  
   
 undefined  
Ove Dürke  
Ove har været og er en utrættelig ildsjæl i klubarbejdet. Oves viden om alt er velkendt. Ove var i en lang periode holdleder for 1. holdet og er manden alle går til hvis der skal bruges hjælp i forbindelse med arrangementer.  
   
 undefined  

Svend Åge Hansen   

 

Svend Åge var fast inventar på 60'ernes førstehold og en stærk højre ving. Han blev meldt ind som 10 årig og har været det siden. Allerede som 15 årig blev Svend Åge materialeforvalter, hvor han snørede bolde som man gjorde dengang. Svend Åge har ligeledes været kasserer i klubben og de sidste 20 år være fast dirigent ved klubbens Generalforsamlinger.

 

   
Susanne  Albrechtsen   
Susanne var i mange år holdleder. Arbejdede som frivillig i forældreforeningen og i cafeteriet.  
   
undefined  
Steen Knudsen  

Klubbens mangeårige trofaste "tårnugle". Har passet tiden og resultater på tårnet siden det blev bygget i 80'erne. Har så længe det kan huskes været knyttet til klubben med talrige opgaver og været holdleder for et af klubbens hold. Spreder med sit humør og venlighed daglig glæde i klubben. 

 

   
   
   
 

 

 

 

undefined  
Allan Jensen   

Ved generalforsamlingen 2014 blev Allan Jensen udnævnt til Æresmedlem af enig bestyrelse. Allan har altid været medlem af FBI og har et hav af 4/5/6 holds kampe og fast med i Team 83. Allan er meget aktiv i fanklubben og arrangeret sodavands diskoteker, banko, cykelløbet Esrum Sø rundt, Landsmesterskaber i DGI regi og i fanklubben er han manden der er kendt for at komme først og gå sidst ved arrangementer.

 

 

 

 undefined

 

Karl Kristensen 

 

Ved generalforsamlingen 2014 blev Karl udnævnt til Æresmedlem af enig bestyrelse. Karl har spillet mange førsteholdskampe og har aktivt været en del af ungdomsafdelingen i mange år, først som træner, holdleder og medlem af ungdomsudvalget. I fanklubregi har være i gang siden 1984 med sodavanddiskoteker for unge, senere bankospil på søndage i mere end 10 år. Karl har arrangeret stævner og landsmesterskabet i lilleput i DGI regi som kronen på værket. Fortsat meget aktiv i fanklubben omkring kræmmermarked.

 

 

 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.
Luk