Menu

DBU topcenter i Fredensborg

image
Det er med stor glæde og stolthed at vi fra på fredag d.26 januar skal lægge bane og faciliteter til et DBU topcenter i samarbejde med FC Helsingør
Topcenteret er for u10-u12 drenge spillere og er toppen af FC Helsingørs talentudvikling.

FC Helsingørs talentudvikling vil nu være opdelt i 3 centre, Talent Center Nord (Helsingør), Talent Center Syd(Hillerød) og DBU Topcenter i Fredensborg.
Her har alle samarbejdsklubber med FCH, mulighed for at deres mest ivrige fodboldspillere kan blive udfordret på det niveau der passer til den enkelte spiller.

For Fredensborg betyder det at vores unge spillere i u10-u12 vil få en masse muligheder for at udvikle og dygtigøre sig, uanset om man drømmer om at komme på landsholdet eller bare gerne vil blive endnu bedre til at få bolden i mål.
Også vores trænere og forældretrænere vil få en masse muligheder for at blive inspireret og få flere værktøjer til deres træning.
FC Helsingør vil dele al information omkring træningsøvelser og deres tænker med træning for ungdom som en del af vores samarbejde.
Og der vil blive lavet en masse inspirationsdage og mindre kurser, hvor FCH's dygtige trænere vil dele ud af deres viden til os.

Alle er velkomne til at kigge forbi kunstbanen på fredage hvor der er træning fra kl 18.00.
TOP-centrene er et samarbejde under DBU, hvor man vil udvikle og højne træningen og niveauet for de bedste spillere i årgangene U10-U12, til gavn og glæde for både spillere, klubber og dansk fodbold.
TOP-centret er et tilbud, hvor klubber kan tilbyde DBU-godkendt ekstra træning til de 10-12-årige for de klubber der indgår som partnerklubber under TOP-centerklubberne. I FC Helsingør-regi er det alle moderklubberne, samt de klubber der er samarbejdsklubber på talentsiden, der vil blive tilbudt at deres bedste spillere kan deltage i træningerne. Målet er også vidensdeling samt opkvalificering af trænere og træningsmiljøet i de klubber, der er TOP-centre, samt udveksle erfaringer, så man kan strømline og strukturere træningsmiljøerne for de yngre talentårgange.
Ud over kravet fra DBU om licenstrænere, har FCH også valgt at tilbyde en fysisk træner, der skal arbejde med motorisk træning og løbeskoling, samt en målmandstræner, da dette ofte er et overset punkt i de yngre årgange.
Senior Nyt 20. marts kl. 08:19
Træningslejr 2019 - Træningskamp FBI HS 1. Hold mod Allianze (Ukraine) 19. Marts
Senior Nyt
18. marts kl. 15:02 FBI SENIOR TRÆNINGSLEJR 2019
Klubnyt
04. april kl. 07:38 Pode opstart 2024 årgang 2019
Klubnyt
04. april kl. 06:33 Fodboldtur til Berlin med FBI
Klubnyt
14. marts kl. 22:04 Ordinær generalforsamling 2024
Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.
Luk