God start for ny træner

image Mads Brøndberg udligner til 1-1 i starten af 2. halvleg. Foto: Bo Hilsted
Bo Hilsted
07. august 2017 kl. 07:04
Fredensborg vendte et truende nederlag til sejr på 4-3 over Kastrup en godkendt anden halvleg, hvor effektiviteten var i højsædet

”Det var en stærk holdindsats,” sagde en glad debuterende træner, Martin Pedersen, efter premieresejren på 4-3 over Kastrup.

”Det var ikke det flotteste fodbold, vi fik vist, men vi stod sammen, da det kneb, og når man tænker på, at vi har mange nye spillere med, og at opstarten har været kort, er jeg yderst tilfreds. Og målt på spil og chancer mener jeg, at sejren var fortjent.”

Men Fredensborg måtte love for Nicky Antonsen i målet, ikke mindst i kampens vanskelige start, hvor Fredensborg var i strid modvind bogstaveligt og billedligt talt. For Antonsen måtte parere med en helt fri modstander foran sig, og efterfølgende fik Fredensborg reddet på stregen, medens opstanderen længere henne i halvlegen stod i vejen for Kastrups offensiv.

Fredensborg stillede op i en 3:5:2, og holdet skulle lige vænne sig til den nye form for fodbold, der også gerne skulle byde på mere boldbesiddelse, men initiativet i første halvleg var hjemmeholdets, og føringsmålet var helt fortjent, sat ind i det lange hjørne uden chance for Nicky Antonsen.

Efter pausen udlignede Mads Brøndberg på et lumskt, skruet skud, der trillede ind netop uden for Jesper Christensens rækkevidde, Christensen med en fortid i Fredensborg, men umiddelbart efter scorede Kastrup på en omstilling til 2-1.

Et kvarter før tid kom Nicolai Wisborg Andersen helt alene med Jesper Christensen, fik vel ramt ham i hovedet, og på det efterfølgende hjørnespark faldt returen til ligeledes indskiftede Emil Sørensen, der knastørt firsttimede bolden i nettet til 2-2.

Kort efter sparkede Nicolai Wisborg Andersen bolden i mål efter fint opspil, 3-2 og Nicklas Skou viste fornemt overblik, da han gjorde det onde ved Jesper Christensen og lobbede ham ud fra banens midte til 4-2.

Kastrups reducering til 2-4 var på kampens sidste aktion og ren kosmetik, sejren var sikker, men havde Nicky Antonsen ikke været så sikkert spillende, også efter pausen, kunne det være gået galt.

Men holdet virker lovende, mange gode navne, de fleste af egen avl, og når de bliver sammenspillet, kan det meget vel blive til en topplacering, og ikke mindst faaaalder det i øjnene, at det var to indskiftede spillere, Emil Sørensen og Nicolai Wiisborg Andersen, der afgjorde kampen.

”Vi har en super trup med mange gode spillere, det ser godt ud,” sluttede Martin Pedersen.

Fodbold, danmarksserien:

Kastrup-Fredensborg 3-4(1-0)

1-0   Tobias Hansen(23), 1-1 Mads Brøndberg(50), 2-1 Jannik Zimling(52), 2-2 Emil Sørensen(75), 2-3 Nicolai Wiisborg, 2-4 Niclas Schou, 3-4 Morten Bjørn(90)

Fredensborg: Nicky Antonsen, Niclas Madsen, Patrick Kofoed, Kasper Antonsen, Mads Skovby, Anton Valentiner, Lukas Svendsen, Sebastian Jensen, Nicklas Schou, Austin Smith, Mads Brøndberg

Emil Andersen, Nicolai Wisborg Andersen og Luca de Biase kom alle på banen efter pausen.

125 tilskuere

Fredensborg møder Ringsted I pokalturneringen på udebane tirsdag 8. august kl. 18.30.

Nicolai Wisborg Andersen helt fri i anden halvleg inden scoringen til 2-2, scorede selv til 3-2 lidt senere.
Emil Sørensen i vanlig, elegant stil, scorede til 3-2.
Mads Skovby med en solid indsats på højre kant.