Menu

FBI SENIOR TRÆNINGSLEJR 2019

image Første træningspas
18. marts 2019 kl. 15:02
FBI Herrer Senior 1. og 2. Hold er Søndag taget på træningslejr i Antalya Tyrkiet. Hotel Titanic er omdrejningspunktet for alle aktiviteter den næste uges tid, med Gorm og Espen som tovholdere, orkestreret af selveste Dolph.
Mødetid i lufthaven var 06:00, en udfordring for alle. Der var heldigvis kun en der sov over sig og flyet ventede pænt, så vi alle i samlet flok kunne drage til Antalya med “et tons” bagage, intet er overladt til tilfældighederne.
Første træningspas var Søndag eftermiddag, der gik efter planen og uden skader, dog havde massøren travlt med mindre reparationer. Helt uden skader slap vi dog ikke da prettyboy Valentiner i kådhed, der var sikkert piger tilstede der skulle imponeres, valgte at “kysse”  swimmingpoolen, efter et par sting og et plaster er han på toppen igen og går nu istedet efter titlen som turens scarface. Da de fleste havde været meget tidligt oppe, var der umiddelbart hurtigt ro på truppen efter middagsmaden var indtaget.
Dagens program Mandag:
07:00    Morgenløb
07:45    Morgenmad
09:40    Træning
12:45    Frokost
16:40    Træning
19:30    Aftensmad
21:00    Teambuilding
22:30    Godnat
Nu er det jo en træningslejr, så stemningen smittede af på både Claus og Ralf der tidligt imorges tog et pas i fitness lokalet, der er i.d.f. ikke meldt om øget luftfugtighed, dog gik bølgerne højt efterfølgende i poolen.
Første træningskamp er i morgen og vi vil sørge for den bliver optaget samt efterfølgende ligge highlights på facebook.
Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.