Dyre lærepenge for Fredensborg

image Patrick Kofoed i en hård hovedstødsduel inden pausen Foto: Bo Hilsted
Bo Hilsted
20. august 2017 kl. 13:59
Svagt forsvarsspil kostede point, da Fredensborg tabte 5-1 på hjemmebane til Herlev

”Vi var simpelthen ikke rigtigt klar i perioder af kampen,” sagde assistenttræner Rene Olsson efter kampen, hvor Fredensborg havde fået et nyt klart nederlag på hele 5-1 til Herlev.

”Vi kommer til at fokusere på det forkerte og har mere opmærksomhed rettet på dommere og linjedommere end på den opgave, vi skal løse.”

Og sådan så det ud, da en første halvleg endte 0-2 på to kiksere i forsvaret, det ene mål på en clearing, der ramte en modstander og trillede i mål, det andet på en fejlaflevering i fødderne på en modspiller foran mål, og det er der ikke råd til i danmarksserien.

I anden halvleg kom Fredensborg bedre med, og Nicklas Skou fik reduceret til3-1, men umiddelbart efter var der koks i de bageste rækker, og så endte det med et klart nederlag.

Herlev var ikke fire mål bedre end Fredensborg, men de var mere effektive i felterne, og det tæller som bekendt i fodbold.

”Næste gang møder vi Ledøje-Smørum,”  fortsatte træneren, ”det er et meget velspillende hold, der gerne vil have bolden, så da skal vi have samlet kollektivet og lukket af foran mål, ellers kan vi få en ny ”snitter”, og det skal bare ikke ske.

”Men vi skal huske på, at det er et ungt mandskab, vi stiller med, så vi skal lige have rettet tingene til,” sluttede træneren.