Bortdømt i slutfasen

image Tobias Toftesgaard lagde op til Luca de Biases mål til 1-0 Foto: Bo Hilsted
Bo Hilsted
06. juni 2017 kl. 11:42
Trods føring kort før tid indkasserede Fredensborg to mål efter diskutable kendelser og tabte med 2-1 til Jammerbugten FC deres divisionsstatus

Fredensborg var kommet foran 7 minutter før tid ved Luca de Biase, men umiddelbart efter udlignede Jammerbugten FC, og holdet tog alle tre point med en scoring dybt inde i dommerens tillægstid.

Dermed er Fredensborg uden mulighed for at redde livet og må retur til danmarksserien efter et år i 2. division.

Men resultatet lyver en kende, for med til historien hører, at der blev begået frispark ved hjemmeholdets scoring til 1-1, og at Mads Kaalunds sammenstød med en modstander i det 93. minut normalt ikke kan takseres til noget som helst.

”Vi spiller en god kamp trods en del afbud,” sagde træner Claus Larsen efter kampen, ”og inden målene falder, har Nicolai Wiisborg to kæmpe chancer for at score.”

Det blev dog indskiftede Luca de Biase, der rundede målmandsen efter oplæg fra Tobias Toftesgaard til scoring 1-0, men den føring holdt ikke længe.

”Nu håber jeg, der kan komme mange tilskuere til at sige farvel til holdets sidste divisionskamp i denne omgang, sluttede træneren.

Fredensborg møder FC Sydvest i sidste hjemmekamp lørdag 10. juni kl. 15.00.