Menu

FBI - Fanklub.

FBI- Fanklub har i en årrække holdt kræmmermarkeder i foråret med det formål at samle Penge ind til ungdommen i Fredensborg boldklub.

 

Det er blevet til rigtig mange penge med årene.

De kræmmerne der er på kræmmermarkedet er alle faste personer som har besøgt Fredensborg stadion hvert år, Tivoliet har også været en fast tradition. Så der er stor genkendelighed når Fanklubben indbyder til Kræmmerfest på Stadion.

 

For at få en stadeplads skal man være ude i god tid idet der er meget stor efterspørgsel for at få en plads. Hvis man henvender sig til Kjeld Sørensen på telefon 29406345 eller 48484345 . Så vil det være muligt at få besked om der er flere stadepladser tilbage og samtidig få at vide hvad der ellers skal ske på Kræmmermarkedet.

 

Det er også en tradition at Fredensborg boldklub på markedet uddeler årets Kræmmer pris til en frivillig leder som gør et kæmpe arbejde for klubben.

 

Så kære læsere hvis i vil støtte op omkring Fredensborg boldklub så kan i godt begynde at se frem til dette års Kræmmermarked som foregår i dagene fra d 03-05-2012 til d 06- 05 -2012. Så husk at spare sammen og kom ned og støt et godt formål.

 

Fanklubben holder også julekræmmermarked men de datoer er ikke kendte lige nu, men vil blive sat på hjemmesiden lige så snart det er besluttet hvornår det skal være.

 

Fanklubben vil bestræbe sig på at holde hjemmesiden så opdateret som muligt og man er derfor velkommen til at kontakte den hjemmeside ansvarlige Jens Peter Sørensen på telefon 23453010 hvis der noget man synes der mangler eller som er forkerte .

 

 

 

Med håbet om et godt kræmmer år

Sender Fanklubbens bestyrelse en hilsen til alle både kræmmere og tilskuere.

PBV .

Kjeld Sørensen

Telefon 29406345

Ole Sørensen 20248179