Var det vendepunktet?

image Patrick Kofoed har forlænget, og Faruk Göde er tæt på at score i første halvleg mod FA 2000. Foto: Bo Hilsted
Bo Hilsted
01. oktober 2017 kl. 09:19
Fredensborg vandt den længe ventede sejr med 4-1 over FA 2000 efter en flot sidste time

Det var lang tid siden, Fredensborg havde sunget sejrssangen, men den lød formentlig ekstra højt efter sejren på 4-1 over FA 200, efter 1-1 ved pausen.

For det var først i ottende forsøg, det lykkedes for hjemmeholdet efter premieresejren over Kastrup i august.

Og det var ekstra opmuntrende, at sejren kom i hus efter en mildest talt forfærdelig første halve time, hvor man faktisk dårligt kunne sætte et par afleveringer sammen.

Helt fortjent var holdet kommet bagud på et frisparksmål, der ude fra venstre sejlede igennem hele Fredensborgs sidste skanser inklusive en paralyseret Nicky Antonsen i målet.

Men herfra gik det fremad, og da gæsternes keeper tabte Emil Sørensens frispark, lagde Austin Smith bolden tilbage til Niclas Madsen, der tordnede den i mål til 1-1.

Fredensborg fik nyt liv trykkede på og troede, man var foran 2-1 på Nicolai Wisborgs mål, men noget uforståeligt blev scoringen annulleret på linjedommerens markering.

I halvlegens sidste minut var Patrick Kofoed tæt på scoring til 2-1, men keeperen havde paraderne oppe.

I anden halvleg fortsatte Fredensborg det gode spil, Mathias Olesen gjorde det til 2-1, Fredensborg overlevede så et par store muligheder til gæsterne, før indskiftede Alexander Johannesen headede 3-1 i mål, hvorefter Omar Mashinesh i dommerens tillægstid scorede fra en vinkel på 0 grader fra mållinjen efter at have erobret bolden selv.

”Det var en meget opmuntrende indsats,” sagde træner Martin Petersen, der havde karantæne og måtte se til fra sidelinjen, medens Michael Gorm Nielsen ledede slagets gang fra bænken, ”vi viste super moral ved at komme igen, og sådan som vi spiller i dag kan vi slå alle hold.”

”Det har været hårdt for alle med al den modgang, men nu håber vi, det er vendt, vi har trods alt fem spillere ude i dag, så vi ser frem mod hjemmekampen mod Kastrup med fortrøstning. Det er et godt fodboldhold, men de står godt til os,” sluttede en meget tilfreds træner.

Fredensborg møder Kastrup på hjemmebane lørdag 7. oktober kl. 13.00.

Emil Sørensen fik som resten af holdet gang i sit spil efter en halv times spil og lagde op til både 1-1 og 3-1.

Fodbold, danmarksserien

Fredensborg-FA 2000 4-1(1-1)

0-1  Villads Bache(21), 1-1 Niclas Madsen(38), 2-1 Mathias Olesen(58), 3-1 Alexander Johansen(81), 4-1 Omar Mashinesh