image Midtbanegeneralen Sebastian Jensen spillede en flot kamp, indtil han blev taget ud et kvarter før tid.
Bo Hilsted
10. september 2017 kl. 11:11
Holdet førte 4-1 kort før tid i Taastrup, men måtte nøjes med 4-4

”Den gør ondt,” konstaterede en lettere rystet træner, Martin Petersen, da han gjorde status over Fredensborgs pointtab i bundopgøret på Taastrups hyggelige stadion.

”Vi skulle have været klogere, for ved målet til 2-4 har vi i virkeligheden tre muligheder for at lave frispark og stoppe dem, men gjord det ikke, og det var utilgiveligt dumt, at vi smed point her.”

Og netop målet til 2-4 gav hjemmeholdet et spinkelt håb i en hektisk slutfase, hvor Fredensborg tabte hovedet ganske og aldeles.

Det blev 3-4 ved indgangen til dommerens tillægstid og 4-4 i det fjerde minut af ekstra spilletid, helt ufortjent i forhold til spil og chancer.

”Jeg regnede med, at dette var et vendepunkt for os i turneringen, for vi spillede godt i 87 minutter af kampen, men dummede os til sidst,” erkendte en ærlig træner.

Gæsterne kom hurtigt bagud, men Nicolai Wisborg var i hopla og scorede to mål, ikke mindst det sidste var ganske flot med en fin vending på midten og så et langt løb og en afslutning i bunden af modsatte sidenet.

I det sidste kvarter af halvlegen faldt Fredensborg lidt tilbage, det gentog sig i starten af anden halvleg, men da først Mads Skovby og siden Mads Brøndberg scorede to flotte mål, troede alle vist, at den var hjemme, men sådan skulle det ikke gå.

I Patrick Kofoeds fravær spillede Niclas Madsen og Faruk Göde i det centrale forsvar, og det gik også godt, indtil det hele brændte sammen i slutfasen, for det var relativt elementære fejl på hele holdet, der førte til de indkasserede mål.

Taastrup hører til i bunden, Fredensborg burde være for gode til at ligge der, men trods pointtab, var indsatsen spækket med gode momenter, og det bør man tage med sig videre – når man er holdt op med at ærgre sig!

Fredensborg møder Stenløse lørdag 16/9 kl. 13.00.

Mads Skovby, dejligt pågående højre kantspiller med en god scoring til 3-1

Fodbold, danmarksserien:

Taastrup-Fredensborg 4-4(1-2)

1-0(3), 1-1 Nicolai Wisborg(7), 1-2 Nicolai Wisborg(26), 1-3 Mads Skovby(58), 1-4 Mads Brøndberg(82), 2-4(67), 3-4(90), 4-4(94)